Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Annual Awards Nite 2011, my Story

Menunggu ketibaan Tan Sri Dr Teh

Sessi acara pecah belon… hahaha…

dengan Farabi

Buat pertama kali aku dijemput untuk menghadiri dan memeriahkan Public Mutual, Annual Awards Nite 2011 kat Sunway Resort.
Sebelum ni cuma hadir majlis makan malam anjuran ofis aku jer. Kali ni, datang ke majlis yang nampaknya sangat berbeza.
Dari umah aku gerak seawal kul 6.00pm. Kebetulan hujan renyai, nasib baik jalan tak jem. Cuma persimpangan nak masuk ke MIECC tu sajer yang jem, tu pun pasal ada event besar. Memasuki dewan hall, memang rasa cam grand pasal ramai sangat yang hadir.
Dewan sebesar MIECC tu antara dewan yang terbesar di Malaysia memuatkan lebih 2500 tetamu jemputan dalam satu2 masa dengan susunan yang begitu selesa. Kami, UTC di raikan sempena pencapaian sales tahunan kami pada 2010 dan layak ke National Sales Convention Trip samada ke Phuket, Beijing dan juga New Zealand.
Majlis yang bermula seawal jam 7.00pm dan berakhir jam 1.00am. Memang ramai dengan kehadiran UTC seluruh Malaysia. Persembahan dari staff Public Mutual dan penyanyi berbangsa Cina yang aku lupa namanya serta tak ketinggalan Ning Baizura.
Overall dinner malam tu memang lah superb dan meriah ditambah dengan kegembiraan UTC yang akan terus bercuti PERCUMA pada keesokkan harinya.
Memang best sesangat, sesuatu yang different dari dinner aku sebelum ni… Harap tahun depan dapat join lagi… 
MrJocko.com
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.