Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Another Monday Blues For Me

Assalamualaikum dan Salam semua

Lama betul cuti, seminggu memang best. Rasa cam sekejap jer, alih alih hari ni dah keja. Cam malas jer. Maklumla, dah kena sakit “Monday Blues”. Ha ha ha. Aperpun seminggu yg lepas during CNY, Awal Muharam dan Hari Wilayah, memang best. Byk benda yg aku buat sampai tak cukup tangan.

Paling best, aku dpt surat dr developer, katanya umah@kondo aku dah dapat CF. Yahooooo… kejap jer la, pastu aku senyap balik bila tengok bil terakhir untuk dapatkan kunci umah – RM3066.00 pehhh!!! terbang lagi duit aku. Baru jer lepas joli beli HP baru, PS2, dan jugak TV baru… mana nak cekau duit lagi ni.

Tapi rezeki ader di mana mana kan? Nasib baik hari ni ader sale satu unit Laptop dan ader 2 sales lagi yg customer aku belum bayar. Dapat la topup sikit. Tapi still tak cukup. Poning den…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.