• Wed. Oct 4th, 2023

Antabax Temani MrJocko Di Seoul

1401168534137-777029

Untuk seseorang yang selalu travel ke luar negeri, salah satu perkara yang menjadi keutamaan ialah kebersihan dan penjagaan diri selama berada di negara orang. Aspek kesihatan perlu diutamakan kerana tidak mahu terdedah kepada jangkitan penyakit yang merbahaya.

 

Sebab itu, MrJocko yakin bila menggunakan produk untuk travel dari Antabax seperti tisu basah Antabax dan juga Hand Sanitizer Spray Antabax. Dua benda ni memang selalu MrJocko bawa bila travel untuk memudahkan aktiviti seharian.

Antabax Products in Korea
Antabax Products in Korea
Antabax Products in Korea

Tisu basah Antabax ini untuk menyegarkan muka dan lap peluh ketika seharian berjalan-jalan di Seoul. Tisu basah ni juga bertindak sebagai ‘bantuan kecemasan’ bila anda menggunakan toilet :).

Hand Sanitizer Spray pula boleh digunakan selepas membasuh tangan dan gunakan untuk menyahkan kuman dan bakteria merbahaya. Dua-duanya memang terbaik.

Senang nak bawa kedua-dua produk Antabax ni. Cuma letak dalam porch atau beg tangan. Ia memang membantu anda bila masa-masa penting anda. Acu Cuba Uji Try Test la produk Antabax ini yer…

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.