Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Anugerah Skrin 2012 TV3 : Anugerah Atau Teater Anugerah?

Semalam berlangsungnya siaran langsung Anugerah Skrin 2012 di TV3 yang merupakan satu majlis penghargaan pihak Media Prima kepada karyawan-karyawan filem dan drama tanah air.

 

Kebetulan semalam tak ada cerita lain yang best, so MrJocko layan jugak la rancangan Anugerah Skrin 2012 ni. Lagipun mulanya nampak best kerana dengar kata tema Anugerah Skrin 2012 ialah Alam Fantasi.

Permulaan majlis bermula dengan menarik jugak, garapan situasi di dalam Istana, yang mana ada Raja dua anaknya, seorang Putera dan seorang Puteri. Tetapi, makin lama, makin bosan pulak dengan jalan cerita yang macam bercampur aduk.

 

Ramai yang duk komen kat Facebook dan Twitter, patutnya malam ni meraikan karyawan, tetapi karyawan yang menang tak diberinpeluang untuk bercakap pun. Yang banyak bercakap, aktor dan aktress yang memegang watak di atas pentas.

Anugerah Skrin 2012 TV3 : Anugerah Atau Teater Anugerah?

MrJocko tengok keja jer pun, tak sampai kul 10.00 pm dah tukar channel tengok cerita Eraser, lakonan Arnold Susahnakeja. Walaupun cerita Eraser ni cerita lama, tapi rasanya lagi best dari Anugerah Skrin 2012.

Mungkin penerbit Anugerah Skrin 2012 nak tampilkan kelainan secara kreatif dalam memberi nafas baru dalam majlis penyampaian anugerah ASK2012 ni kot. Sekali tak jadi, membuatkan ramai yang BORING.

Anugerah Skrin 2012 TV3 : Anugerah Atau Teater Anugerah?

p/s : Yang ni pulak, pasal luahan hati Mak Dara. Katanya Hubby beliau dicalonkan sebagai LakonLayar Terbaik melalui filem Libas, tetapi yang peliknya, tidak dijemput pun, camana? Cerita penuh sila jenguk ke entry Mak Dara

 

Anugerah Skrin 2012 TV3 : Anugerah Atau Teater Anugerah?

Keputusan penuh senarai pemenang pemenang Anugerah Skrin 2013, boleh dilawati laman web TV3 Anugerah Skrin 2012.

Glamorous MrJocko

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.