Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Apa Dia Bento Live Streaming

Mungkin anda suka menonton filem dan memang kaki TV. Banyak filem dalam negara dan luar negara yang sudah anda tonton dan kini mencari filem-filem hebat yang tidak ada di Pawagam atau Saluran TV di Malaysia. Jika demikian, anda mesti mencuba Bento Live.

Apa dia Bento Live?

Bento Live adalah pembekal perkhidmatan talian video sepenuhnya dan SAH di Malaysia, yang menawarkan streaming atas permintaan video Filem, rancangan TV, Animasi, webisodes dan Trailer dari rangkaian dan studio di Amerika Syarikat, Jepun, India, Indonesia dan Malaysia.

 

Bento Live Streaming

Bento Live Streaming

 

Matlamat Bento Live adalah untuk membuat perubahan kepada industri filem oleh penonton beralih daripada muat turun haram dan memastikan pembikin filem menerima pampasan baik berhak mereka. Setiap kali penonton jam tangan program pada bentolive.com, kebanyakan keuntungan pergi kepada orang-orang yang bekerja keras dan wanita menghasilkan kandungan.

Sama ada anda seorang penerbit filem bebas, pembekal kandungan yang ingin kami untuk melancarkan kandungan anda, atau pengiklan yang ingin menyokong pembuat filem, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami.

Maklumat lanjut anda boleh lihat di laman Web BentoLive.com dan Fanpage Bentolive Facebook.

Glamorous MrJocko

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.