Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nak Tahu Tak Apa Dia XOX Voopee : Teaser

Malam ini MrJocko dijemput untuk menghadiri Pelancaran XOX Voopee di Zouk Kuala Lumpur. Majlis pelancaran ini juga akan dihadiri oleh Dato’ Lee Chong Wei, Juara Badminton Dunia dan kini menjadi jurucakap XOX VoopeeNak Tahu Tak Apa Dia XOX Voopee : Teaser. 
XOX Voopee Free Call
Mungkin ada yang bertanya, apa itu XOX Voopee???
XOX-Voopee adalah SIM-PERCUMA yang memberikan anda nombor telefon mudah alih kedua sebenar pada telefon pintar anda yang sedia ada tanpa memerlukan kad SIM tambahan atau telefon. Dan tidak seperti aplikasi lain, XOX-Voopee juga membolehkan anda untuk memanggil dan teks bukan nombor telefon XOX-Voopee. Kepada anda, dan sesiapa sahaja yang anda memanggil, XOX-Voopee berfungsi sama seperti perkhidmatan mudah alih biasa. 
XOX-Voopee juga merupakan pengendali mudah alih global yang menggunakan kuasa Internet melalui sambungan data mudah alih atau WiFi untuk menyediakan perkhidmatan mudah alih yang membolehkan anda membuat berkualiti tinggi UNLIMITED HD suara Panggilan dan SMS, di mana sahaja dan bila-bila masa.
Tunggu pelancaran pada malam ini dan akan MrJocko kongsikan di blog ini dan blog Bloooggers tentang apa dia XOX Voopee dan kelebihan yang ada pada servis ini. Maklumat lanjut sementara MrJocko sertai pelancaran XOX-Voopee ini, layari Fanpage XOX Voopee
Apa Dia XOX Voopee

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.