Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Apa nak JADI???

“Kanak-kanak 18 bulan mati dipukul, dipijak
PETALING JAYA: Seorang lagi kanak-kanak mati dipercayai akibat didera suami penjaganya dalam satu kejadian di Pangsapuri Vista Damansara, Kayu Ara di sini awal pagi tadi. Kanak-kanak lelaki berusia 18 bulan itu dikatakan dipukul sebelum dipijak oleh suspek yang bekerja sebagai kelindan lori yang berang kerana mangsa enggan mengikut arahannya dan asyik menangis.”
Belum reda kes adik Syafia, sorang lagi kanak2 lelaki 18 bulan alami nasib yg sama. Adusss,,, sudah hilang ke pertimbangan orang kita sekarang sampai sanggup pijak dan belasah budak sampai mati??? Tak serik dan tak sedar ke dgn apa yg dah berlaku. Atau memang mereka2 ni golongan insan2 yg sakit mental???
Ikut cerita, Ayah kepada kanak2 malang ni, hasil post mortem indicate:
-blunt trauma belakang kepala,
-scrotum di picit,
-kesan kuku kat alat sulit
Time la aku sokong sangat2 supaya pelaku tu di rejam. Tak mati pun tak per,,, biar sama2 kita balik batu sampai dia tak larat nak rasa sakit lagi.
Kita yg masih belum terkena, ada terlihat benda2 macam ni, please la, tolong insan yang tak berdaya ini.
6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.