Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Download Aplikasi iOS Dan Android Resorts World Genting

Muat turun Aplikasi iOS Dan Android Resorts World Genting. Peminat pusat peranginan dan pelancongan bagi Resorts World Genting kini mempunyai cara mudah untuk mendapatkan maklumat berkenaan hotel-hotel di bawah kendalian pihak Resorts World Genting dan juga tarikan terkini yang ada di Resorts World Genting dengan adanya aplikasi ini.

Cara nak download sangat mudah, download sahaja aplikasi Resorts World Genting ke dalam smartphones anda dan anda akan mendapat maklumat terkini tentang tawaran diskaun, promosi, tarikan terkini serta maklumat tempahan secara online dengan hanya satu Touch sahaja.

Baca : Resorts World Genting

 


Download Aplikasi iOS Dan Android Resorts World Genting

Download Aplikasi iOS Dan Android Resorts World Genting

 

Resorts World Genting menyediakan perkhidmatan aplikasi ini untuk kemudahan pelanggan mereka dalam mendapatkan maklumat serta kemudahan pelanggan menempah bilik hotel secara online. Tidak perlu susah payah seperti cara lama, dengan kemudahan tempahan online di rangkaian Resorts World Genting, semuanya boleh dibuat di mana-mana dan tak kira masa dengan menggunakan peranti smartphones atau tablet anda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.