Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Apps Dari Astro Sempena World Cup 2014 Brasil #OlaBola #StadiumAstro

Sempena dengan musim bola, World Cup 2014 Brasil ini pihak Astro memperkenalkan 3 lagi App terbaru untuk peminat bolasepak tanah air, khasnya pelanggan Astro untuk memeriahkan lagi demam World Cup 2014. Ini antara Apps Dari Astro Sempena World Cup 2014 Brasil terbaik setakat ini.

Selain Apps yang sedia ada seperti Astro On The Go, kini 3 Apps baru yang diperkenalkan oleh Astro termasuk Stadium Astro, Ola Bola Football Predictor dan juga FIFA World Cup 2014. Kesemua aplikasi ini anda boleh dapatkannya ia secara PERCUMA di Google Play Store atau Apple Store.

Baca : Siaran Menarik Astro Malaysia

Apps Dari Astro Sempena World Cup 2014 Brasil

app dari astro

 

app dari astro

Apps yang paling MrJocko suka ialah Stadium Astro kerana ia menawarkan highlight terperinci dengan kelebihan 6 info yang lebih detail tentang perlawanan yang sedang berlaku atau perlawanan yang sudah tamat. Anda boleh melihat dari pelbagai sudut serta informasi lengkap dengan apps ini. 

Selain itu, apps Football Predictor Ola Bola juga tak kurang hebat. Anda boleh cabar diri anda untuk mengagak keputusan perlawanan, siapa score dulu, kad kuning serta banyak lagi, di samping berpeluang untuk menang hadiah menarik dari pihak Stadium Astro.

Apa lagi, terus ke Google Play Store atau Apple Store untuk download aplikasi-aplikasi Astro On The Go, Stadium Astro, Ola Bola Football Predictor dan juga FIFA World Cup 2014 sekarang…

 #OlaBola #StadiumAstro #WorldCup2014

Layari Astro Malaysia

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.