Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

at Tasik Titiwangsa

Hari ni aku patut join Photo Marathon Canon 2008 kat BTS. Tapi terpaksa mengalah ngan wife aku. Pasal, member baik dia si Wati buat majlis Harijadi anak dia Boboi. Since dr dulu lagi aku ngan family diorang OK, so, aku terpaksa ikut. Bukan pasal takut bini aaa… ni pasal sayang bini. Hehehe…
Majlis start petang, jadi sebelah pagi, sempat la duk umah. Aku kemas balik Toys aku, susun collections aku dan repair mana2 yg patut.
Dlm kul 3pm kami gerak dr umah nak ke umah Wati dan Abul kat Setapak. Kena paksa budak2 tido dulu, nanti takder la buat hal masa kat umah org. Waktu aku sampai, smua dah ada. So, sempat la makan kek harijadi Boboi.
On d way balik, singgah Titiwangsa. Bwk Khalish & Hasya main kat playground.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.