Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Baby Abg Nizam & Kak Ros

Actually pagi tadi wife aku keja. Kena OT pasal ader Audit aper tah minggu depan. So, wife aku bwk la Khalish temankan dia kat Ofis. Hasya terpaksa letak kat Nursery pasal aku pas ni nak kena ke KJ ader meeting. Lps bfast, aku trus ke KJ meeting dgn si Fendy.
Masuk kul 1.00pm baru aku patah balik ke Ofis wife aku. Pasni nak kena ke Pantai Medical Centre Bangsar. Kawan wife aku Kak Ros & Abg Nizam baru dpt cahaya mata pertama. Nak singgah la kejap. Lagipun dgr ckp anak dia still kena tahan wad pasal demam sikit.
Kami sampai PMC tak sampai 15 minit coz ofis wife aku dgn PMC dekat jer. Bila masuk bilik diorang, sib baik Abg Nizam pun ada. Tak la aku kekok. Aku tgk anak dia still tido atas tilam. Perempuan. Nama blum bagi lagi kot, aku pun tak ingat nak tanya.
Kata Abg Nizam, sib baik anak dia demam dan reda, kalau tak doktor pakar kat situ, yg jaga baby dia nak buat operation ambik air tulang belakang esok. Fuh!!! Sib baik la tak sempat. Aku pun tak paham la, Doktor pakar ni kan, kekadang buat judgement cam tak sabar jer… Sib baik la babyAbg Nizam tu tak sempat di operate, kalau tak, tak tau la. Tu pun masa aku dtg, aku tgk tangan baby tu still ader jarum dan di balut dgn bandage… sian btul.

Aper pun Abg Nizam dan Kak Ros, Tahniah. Semoga baby cepat semput dan trus bleh balik umah.
Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.