Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Balik KL

Plan asal kul 6pg lepas Subuh nak gerak balik KL, yer la, takut jalan jammed. Alih2, psl pagi tadi ujan, sedap plak tido. Akhirnya, kul 8pg baru siap. Nasib baik aku dah siap basuh keta smlm. Lepas mintak maaf ngan mak ayah aku, aku trus gerak, sambil on d way hantar Aiey ke UiTM Machang.
Sampai Machang aku ambik short cut, dn trus tembus area Temangan, nak elak jammed. Dr situ, aku just stucked jammed nak masuk Bdr Kuala Krai jer, pasal traffic light. Lepas isi minyak full tank, trus jer ke R&R Gua Musang singgah makan tghari. Sampai sana dlm kul 1230tghari. Jumpa MatJu n Nasir n Gangs.
Dr situ trus aku gerak, hingga stucked balik kat traffic light Raub. Lepas tu smua ok, hingga aku singgah Solat kat Masjid Bentong dlm kul 5.00pm. Lepas tu trus jer masuk Karak Highway and sampai kat KL sekitar 5.30pm. Tapi aku singgah Jusco kejap, cari brg dapur. Kul 7.00pm baru sampai umah.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.