Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Bangga Dengan Pencapaian Rakan Niaga

Memasuki 6 bulan kedua tahun 2013, MrJocko bangga dengan pencapaian akan niaga MrJocko yang mana ada antara mereka berjaya mengumpul jualan terkumpul sehingga RM351,308 dan RM339,057. Seorang lagi sudah melepasi nilai RM109,250 dan ia sesuatu yang luarbiasa buat mereka kerana mereka ‘PartTimer’ dan ‘Fresh Graduate’, masih muda dan punyai banyak lagi peluang untuk maju.
Bukan mudah untuk berjaya, tetapi mereka-mereka ini nampaknya sudah nampak peluang mereka dalam bidang Pengurusan Kewangan yang mana memberikan mereka peluang menjana pendapatan tanpa had, waktu kerja fleksibel dan bernaung dibawah syarikat No.1 di Malaysia. Tidak mustahil dalam tempoh setahun lagi mereka mampu jana pendapatan sekitar 5 angka dan akan mendapat ‘passive income’ setaraf pendapatan seorang Pengurus Bank.
MrJocko akan terus menyokong dan berkongsi pengalaman dengan mereka semampu boleh dan akan sama-sama bergerak untuk sama-sama berjaya dalam mencapai cita-cita bersara kerja seawal usia 40 tahun. Itulah cita-cita kami dan semoga ia akan terlaksana, Amin.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.