• Wed. Oct 4th, 2023

Bayar Di KFC Guna Aplikasi Boost

Bayar-Di-KFC-Guna-Aplikasi-Boost-copy

Bayar Di KFC Guna Aplikasi Boost? Ya memang betul. E-wallet Homegrown Boost dan KFC hari ini mengumumkan bahawa rakyat Malaysia kini akan dapat membayar dengan e-wallet Boost mereka di restoran KFC di seluruh negara menjadikannya lebih mudah untuk menikmati perayaan menjilat jari, terutamanya semasa Ramadan ini dan perayaan yang akan datang, .

Perkongsian ini juga bertujuan untuk meningkatkan landskap pembayaran tanpa tunai yang berkembang di negara ini melalui kemudahan penggunaan e-dompet.

Bayar Di KFC Guna Aplikasi Boost

Bayar Di KFC Guna Aplikasi Boost copy

Kalau guna Boost, lepas bayar, boleh ‘Shake Rewards’. Mana tau boleh dapat Cashback yang banyak…

Baca : Guna Boost, lepas tu sertai ‘Boost Super Shake’ peluang menang Kereta Proton X70 Malaysia

“Kami sentiasa mencari jalan yang secara digital boleh meningkatkan pengalaman pengguna kami dan melengkapi gaya hidup mereka. Perkongsian dengan KFC membolehkan kami menyediakan aksesibiliti yang luas, ketersediaan dan kemudahan tambahan bagi rakyat Malaysia untuk terus tanpa tunai dengan Boost dan diberi ganjaran pada masa yang sama “, kata Mohd Khairil Abdullah, Ketua Pegawai Eksekutif Axiata Digital Services, syarikat induk Boost .

“Bekerjasama dengan rakan-rakan yang suka berfikir seperti KFC adalah suatu kelebihan untuk kami kerana kami bekerja secara manual dan mewujudkan sinergi dalam memudahkan peralihan ke arah masyarakat tanpa tunai di negara ini,” tambah Khairil.

Baca : MrJocko dan Aplikasi

Bayar Di KFC Guna Aplikasi Boost copy

Dato ‘Seri Mohamed Azahari Mohamed Kamil, Pengarah Urusan QSR Brands (M) Holdings Bhd berkata, “Sebagai pengendali rangkaian restoran perkhidmatan cepat terbesar di Malaysia, kami mempunyai keperluan untuk sentiasa mengikuti dan mengekalkan tabiat perilaku pengguna dan pilihan. Ini adalah untuk memastikan bahawa kita mempunyai kerangka dan strategi yang tepat untuk memenuhi permintaan mereka yang berkembang. Untuk tujuan ini, kami telah menggunakan beberapa keupayaan pembayaran digital dan saluran di restoran kami, ketika kami berjalan menuju masa depan yang bersepadu dan lancar untuk kemudahan pelanggan kami. ”

“Dompet digital semakin popular kerana ia banyak menawarkan faedah yang menarik kepada pengguna, yang juga sejajar dengan misi kami untuk terus menyediakan perkhidmatan nilai tambah kepada para pelanggan kami. Berkawan dengan e-wallet terbesar di Malaysia, Tingkatkan, meningkatkan lagi kelebihan daya saing kami dalam trend tanpa tunai yang semakin meningkat. Kami berharap para pelanggan kami akan mempunyai pengalaman bersantap yang lebih menyeronokkan dengan pilihan pembayaran Boost di KFC. ”

Untuk memperingati perkongsian yang baru ditandatangani, Boost dan KFC memberi ganjaran kepada rakyat Malaysia dengan rebat RM 5 dari perbelanjaan minimum RM20 dengan Boost di outlet KFC sehingga 31 Mei 2019.

Boost kini merupakan e-wallet terbesar di Malaysia dengan 4 juta pengguna dan lebih daripada 80,000 titik sentuh pedagang dalam talian dan luar talian di seluruh negara. Di samping ‘Scan & Pay’ biasa di kedai runcit dan F & B, vendor pasar malam dan trak makanan, pengguna boleh melakukan pelbagai perkhidmatan, daripada membayar tempat letak kereta dan bil utiliti di jalan, membeli tiket bas dan kereta api untuk membeli tiket wayang dan memberi kembali kepada NGO melalui sumbangan tanpa tunai.

Maklumat lanjut layari Boost Malaysia.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

One thought on “Bayar Di KFC Guna Aplikasi Boost”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.