Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Beg Kembara Everyday Peak Design Capai Tahap Ultimate Carry-on Bag

Jenama Peak Design memperluaskan barisan beg premiumnya dengan harga USD299 (MYR1,215), beg kembara bersaiz 45L yang baru. Ia Beg Kembara Everyday Peak Design Capai Tahap Ultimate Carry-on Bag. Dilancarkan pada Kickstarter minggu ini dan akan mula dihantar pada Musim Autumn tahun ini.

Backpack Travel jenama Peak Design ini boleh membawa lebih daripada muatan Backpack biasa. Ia terdapat dalam saiz 20L dan 30L. Everyday, itulah nama yang sesuai diberikan kepada backpack hebat ini. Ia bermaksud untuk berfungsi sebagai beg harian anda, berfungsi dalam semua aktiviti harian anda samada untuk ke pejabat, santai, kembara ataupun sekadar untuk bergaya bebas.

Beg Kembara Everyday Peak Design
 

Everyday Peak Design Travel Bag

Beg Kembara Everyday Peak Design Capai Tahap Ultimate Carry-on Bag

 

Model beg Peak Design kali ini direka untuk memerah sebanyak mungkin fungsi ke dalam ruang yang direka untuk keselesaan penggunanya, termasuk untuk mematuhi peraturan pengangkut syarikat penerbangan. Rekaan saiz cabin dan tali beg dicipta untuk lebih mudah dibawa ke ruang overhead.

Selain dari kualiti material yang lebih berkualiti, susuanan jahitan yang kemas dan kuat akan memastikan supaya beg ini mampu menampung beban yang diletakkan didalam ruang beg ini. Backpack Everyday Pek Design ini menggunakan ritsleting berat di bahagian luar. Bahagian belakang terbuka sepenuhnya untuk akses segera ke seluruh beg, yang menjadikan ia mudah isi dengan barangan anda.
 

Everyday Peak Design Travel Bag

Everyday Peak Design Travel Bag

Everyday Peak Design Travel Bag
 

Selain itu, model Everyday Peak Design Backpack Travel ini ada beberapa kemudahan lain, termasuk akses sampingan yang mudah (dari mana-mana sisi) apabila anda membalikkannya ke bahagian depan badan anda. Terdapat juga akses atas cepat ke lengan laptop atau tablet.

Kali ini, mengendalikan pemegang berada dibahagian atas dan sisi juga mudah (boleh diakses melalui bahagian depan) “untuk barang-barang yang lebih kecil.” Peak Design juga punya poket pasport yang tersembunyi, poket cermin mata hitam yang berlapis lembut dan zip pencegah kecurian yang sama sebagai beg lain.
 

Everyday Peak Design Travel Bag

Everyday Peak Design Travel Bag

Everyday Peak Design Travel Bag

Everyday Peak Design Travel Bag

Everyday Peak Design Travel Bag
 

Baca : MrJocko dan Product Review

Lihat bagaiman ruang yang nampak kecil ini, boleh diisi dengan banyak barang untuk ruang yang lebih selesa dan mudah. Nak isi baju, seluar, aksesori, termasuk alatan kamera juga sesuai dengan menggunakan model Everyday Peak Design Backpack Travel.

“Keadaan normal” beg ini menawarkan kapasiti storan 35L. Tetapi, ia boleh berkembang sehingga ke saiz 45L jika anda membuka zippers pembesaran. Peak Design mengatakan ia juga boleh ditekan sehingga 30L, menjadikannya kurang memberangsangkan untuk fungsi beg seharian.

Untuk tempoh promosi terhad, hanya di laman web Kickstarter, anda mungkin boleh mendapatkan harga promosi USD235 (MYR955) untuk Everyday Peak Design Backpack Travel.

Kempen crowdfunding akan berlangsung dari sekarang sehingga 20 September 2018, dan Peak Design menyatakan bahawa beg terbarunya akan tersedia untuk pembelian dari laman webnya dan pada peruncit lain.

Mklumat lanjut tentang bag kembara ini, boleh layari laman web rasmi di Peak Design Backpack.
 

Everyday Peak Design Travel Bag

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.