Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

BEG tangan aku

Tadi baru baca blog Kak Red PERSONAL SHOPPER, dan teruja lak nak tambah idea pasal Beg Tangan…

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

So aku nak share skit selama aku ke Gold Cost, aku pakai Beg Tangan jugak,,, hehehe malas nak bwk beg sandang atau beg besar. Alih2 aku rembat jer Beg Kain promosi kat Movie World tu. Pasal murah pun ada jugak, pasal senang nak bawak pun ada jugak.
Reason aku terpaksa pakai, pasal nak letak lens 70-200mm size bagak aku, dan nak letak Cup yg membolehkan aku refill air COKE cuma $2.90 sajer. Kalau tak kena beli $5.00++… jauh beza tu…
lawa tak ??? Hahaha
p/s : sorry Kak Red, curik IDEA Kak red  🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.