Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

MrJocko beli jam kat City Chain Maju Junction

Last 2 weeks aku dapat Voucher FREE dari Puan Ceeramoon, Voucher untuk pembelian jam di kedai rangkaian City Chain. Yahooo…. so, apa lagi, kena la gunakannya sebelum ia kehabisan tempoh.

Oleh kerana tamat tempoh Voucher tu hari ni, 31 Mei 2011, nak tak nak, kena la aku gunakannya sebelum tamat tempoh. Paling dekat dengan ofis aku, City Chain Maju Junction. So, time lunch hour tadi, gigih la aku keluar menapak sejauh berkilometer ke MJ. Berpeluh jugak la ketiak nak sampai sana.

 

City Chain Maju Junction
Tak tunggu lama, sampai jer aku terus usha jam mana yang CANTIK dan MURAH. Dan, tak semena aku terlihat satu pasang jam brand Alba. Satu based putih satu based hitam. Tengok harga OK. Aku kira2 lepas tolak harga Voucher dan ada lagi ekstra 20% diskaun, masih dalam budget murah aku.
Apa lagi, sambar jer terus… Potong tali kasi pendek skit, bayar dan trus blah. Aku puas. Thanks skali lagi kat Puan Ceeramoon atas sponsor Voucher City Chain.
City Chain Maju Junction
City Chain Maju Junction

 

City Chain Maju Junction

 

City Chain Maju Junction

 

City Chain Maju Junction

Ini ajer yang mampu beli buat kali ni sempena 2 tahun aku kerja keras… 🙂

MrJocko.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.