Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Berita Petrol Ron95 Naik 20 Sen

 

Hari ni on the way bergegas balik dari kerja, member share pasal berita harga petrol Ron95 naik lagi 20 sen. Isk!!! Takkan la harga petrol naik lagi?

Maka lepas makan tadi, gerak la terus singgah stesen minyak. Masa sampai stesen minyak, ada banyak kereta tengah beratur nak isi minyak. Ermmm macam betul. Tapi bila masuk tanya budak kat kaunter katanya dia pun tak tahu

Since MrJocko dah sampai stesen minyak, tank pun dah nak kering, isi minyak terus la. Isi kasi penuh la terus. Siapa yang mula-mula share pasal minyak petrol Ron95 dan Ron97 naik malam ni?

Sent from my BlackBerry® smartphone

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.