Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Best Sangat Ke Telefon Samsung Galaxy S4

Wah! Banyak sungguh entry pasal pelancaran Samsung Galaxy S4 yang baru sahaja dilancarkan di Malaysia pada Sabtu 27 April 2013. Ramai juga rakan blogger yang turut sama cover cerita pasal pelancaran Galaxy S4 ni. Rasa teruja nak lihat sendiri kehebatan Galaxy S4. Best Sangat Ke Telefon Samsung Galaxy S4? 
Ramai juga rakan blogger yang turut sama cover cerita pasal pelancaran Galaxy S4 ni. Rasa teruja nak lihat sendiri kehebatan Galaxy S4. Best Sangat Ke Telefon Samsung Galaxy S4?
Korang mesti nak tahu pasal apa yang best pasal Samsung Galaxy S4 ni berbanding smartphones lain kan? Katanya ada Dual Shot untuk kamera, Air Gesture dan juga S Translator.
Dengar khabar harga jualan runcit Samsung Galaxy S4 sekitar RM2,199. Kalau korang nak murah, boleh beli pakej di Digi Plan Samsung S4. Harga tawaran bersama pakej talian Digi cuma RM1,199 sahaja.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal perlancaran Samsung Galaxy S4 di Malaysia, harga Samsung Galaxy S4 dan features terbaru yang cool dalam Galaxy S4 boleh baca entry bro Shakiddo. Eh! Best Sangat Ke Telefon Samsung Galaxy S4 ni?
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.