Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Bfast at Old Town White Coffee

Dr pagi aku kelam kabut gak. Lepas hantar wife aku ke Ofis dia, aku trus berkejar ke Ampang Park. Parking keta sana. Aku dah cuak pasal, tah camana address tempat aku nak pegi Exam ni hilang. Dlm bag aku pun ilang, dlm HP aku pun ilang. Pelik betul. Sib baik aku ingat nama tempat tu. Aku google 3 – 4 kali, akhirnya jumpa map nak ke sana. Sib baik dekat jer dgn Ampang Park.
Still ader 30 minit lagi, jadik aku bfast dulu. Nak ke Mamak sebelah Nikko Hotel tu jauh plak, aku singgah ker Old Town White Coffee.
Aku order set Bfast which is included Kopi O, Half Boiled Eggs, dan jugak Roti Bakar. Walaupun ringan, tp sedap ooo…

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Dah kenyang, trus ke tempat Exam. Skali lps check rupernya aku punya turn kul 3.00pm kang. Adusss,,, skali lagi aku lalok. Pehal dgn aku ni? Camana bleh tak ingat??? Dah la dr smlm aku tak tido. Ingatkan, abis kul 11.00am nanti aku nak balik umah tido. Tak jadik la kalau gini.

Aku tpaksa tukar plan. Dr situ aku ke Perpustakaan Negara. Percaya la korang, ni la kali pertama aku masuk ke Perpustakaan Negara.
Sebelum ni lalu n tengok jer. Mula nak masuk dlm, tp, aku ingat nak lepak minum kat cafe jer. Alih2 syok plak dlm kafe dia, pasal bleh study sambil pekena teh tarik, aku lepak sana sampai kul 1.00pm. Kat sini la yg Air Limau Asam Boi tu, sedap sehhh… Kena la makan nasi ala kampung. Pun murah…


Pas tu baru trus ke tempat exam skali lagi…

Tags:, ,
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.