Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Bfast kat MekD

kali ni try Bfast kat MekD.
Sementara nak tunggu ambik passport yg dah siap,,, kami singgah kat McD dekat situ. Kali ni try HotCake yg diorang offer. Tambah dgn small beef burger utk si Khalish. First time dia almost abiskan seketul burger. Slalau 2 – 3 suap dah tak nak.


HotCakes ni memang sedap. Kena lak dgn raisin dan madu, berbaloi la bfast kat McD. Tak silap kalau weekdays lagi murah. Tapi tu la, nak bfast weekdays kat McD susah skit pasal keja. Kan ??? Takkan semata2 ambik cuti utk bfast kat McD ??? Tunggu LUNCH jer la,,, from 5.99 pakej lunch ader lagi kot kat McD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.