Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Bfast kat Tasik Perdana

Pasal wife aku n adik aku malas nak beli bfast, apertahlagi nak masak, kami ke Tasik Perdana. Cam biasa pekena meehoon sup. Kuih muih dia pun menarik gak. Cuma aku teringin nak try NASI AMBENG, tp memandangkan aku tgk bungkus nasi tu besar bagak, trus tak jadik. I’m still on DIET.


Lepas sarapan, harus la bwk mykids kat playground Tasik Perdana. Erm, budak2 aper lagi. Layan jer la diorang main kat sini. Pastu baru bleh bwk naik DBKL Tasik Perdana Shutter Train. Pusing2 Tasik Perdana. Sorang 50sen. Aku bertiga + 2 kids, cuma RM1.50. Murah murah,,,
Dah penat pusing, baru prasan perut dah lapar balik. Nak makan terus, tp wife aku ckp nak kena pegi gunting rambut dia. Ni yg malas ni. Sure lama nak kena tunggu. 1 jam, aku terbaring jer tido atas sofa saloon tu. Tunggu wife aku abis cuci dan potong rambut…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.