Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

bila Wife aku MC…

Alahai,,, balik ofis smlm sian tgk wife aku batuk2. Truk gak bunyi nyer. Kenala pi klinik yg berdekatan. Jumpa doktor, pastu ambik ubat. lepas ambik ubat akak kat kaunter tu kasik MC 1 (satu) hari atas nama wife aku. Erk! utk aku tak der ker MC ?

On d way nak balik umah, Khalish dr jauh buat2 muka kesian,
“Daddy nak epi bday tu yu!”
“Hah!”
“epi bday tu yuuu…”
“Ooo.. nak kek”
Nak tak nak, gi la singgah kedai kek nun, blik saiz sederhana. Sama2 bleh makan.

Sampai umah jer tak sempat aku nak mandi, dia suh bukak kek, nak tiup lilin bagai… cam tau jer bday dia dekat? Aku layan jerk, kasik dia main ngan Kiki.

Pagi ni, aku tgk sedap jer Mummy tido yer. Dah mamai makan ubat batuk smlm la tu. So, aku plan ambik halfday leave jer. Sempat la aku duk umah sekejap semantara nak pi keja. Alih2 tghari pun aku tgk Mummy cam tak larat nak bgn. Camana ni? Khalish & Kiki kat umah. Saper nak jaga? Adusss… kena la aku ambik full day leave.

2 bijik durian yg menjadik punca?Aku pon dah start batuk2 ni. Ni mesti gara2 semalam makan Durian. Skali makan trus 2 bijik. Kena plak, balik umah tak makan nasi blasah junk food.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.