Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Blooggers Dot Com dan Blooggers Media Services

Blooggers Media kini memasuki tahun ketiga dan Alhamdulillah, MrJocko berbangga dengan pencapaian Blooggers Media. Walaupun di awal penubuhan Blooggers Media Services hasil dari usaha beberapa idea dan tenaga, kini, MrJocko bersama team yang sederhana berjaya bergerak dan maju dengan cara kami dalam bidang ‘Blog Talent Agency’ yang menyediakan khidmat nasihat dan rundingcara dalam dunia penulisan blog.

Blooggers Dot Com yang kini berada di dalam naungan Blooggers Media Services, adalah sebahagian dari tanda kewujudan usaha selama 3 tahun dan menguruskan 2 lagi blog lain termasuk www.MrJocko.com dan www.travelibur.com

InsyaAllah, kami di Blooggers Media Services akan memperkenalkan ‘Projek Baru’ kami yang akan dilancarkan pada akhir Januari 2016.

Blooggers Dot Com dan Blooggers Media Services

Blooggers Media

 

Blooggers Media

 

 

Dalam masa beberapa tahun ini, kami berjaya menambah portfolio dan rekod kerjasama kami bersama beberapa syarikat swasta dan juga tender berkaitan dengan syarikat GLC di Malaysia. Ini semua hasil kerja dan usaha yang terbaik pernah kami berikan. 

InsyaAllah ada beberapa lagi projek menunggu kami semua di Blooggers Media dan semestinya MrJocko dan Blooggers Media mengalu-alukan kerjasama dengan rangkaian penulis Blog di Malaysia dalam task-task yang akan datang.

Terima kasih semua kerana menyokong Blooggers Media Services, MrJocko.com dan juga Travelibur.com. InsyaAllah, kami akan mencuba sebaiknya dalam berkongsi maklumat dan juga berkongsi rezeki ‘Advertorial Jobs’ dengan rakan-rakan media. 

Layari www.blooggers.com, www.mrjocko.com dan www.travelibur.com

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.