• Tue. Oct 3rd, 2023

5 Sebab Kenapa Anda Boleh Beli Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Samsung_Galaxy_Tab_A7_Lite_01 copy

Produk yang sebenarnya mempunyai tarikan tersendiri, Samsung Galaxy Tab sejak dulu dipasarkan untuk kegunaan pelbagai guna dalam harga jualan yang mampu milik. Kali ini, ia datang lagi dengan model terbaru. Saya kongsi 5 Sebab Kenapa Anda Boleh Beli Samsung Galaxy Tab A7 Lite dan pasti tidak akan menyesal.

Samsung Malaysia Electronics hari ini mengumumkan peranti terbaru mereka, Galaxy Tab A7 Lite. Ia adalah tambahan terbaru untuk portfolio tabletnya, saiz kompak, mudah dibawa dan sesuai untuk hiburan di mana sahaja samada di pejabat atau di rumah.

galaxy tab a7 lite

Baca : Samsung Galaxy Tab A 2016 Dengan S Pen

 


5 Sebab Kenapa Anda Boleh Beli Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Permintaan untuk penggunaan tablet terus meningkat. Sama ada untuk belajar atau bekerja dari jauh, berhubung dengan rakan, atau menikmati hiburan peribadi, pengguna mencari peranti yang sesuai dengan gaya hidup kreatif dan sibuk mereka. Tambah lagi di musim pelajar menggunakan pembelajaran PdPR, alat ini sangat sesuai.
 

Samsung_Galaxy_Tab_A7_Lite_01 copy

5 Sebab Utama Kenapa Galaxy Tab A7 Lite Terbaik ialah kerana :

1. Harga Mampu Milik
2. Saiz Skrin 8.7 Inci Yang Sederhana Tetapi Jelas
3. Kuasa Dual Speaker Bunyi Dolby Amos
4. Storan Besar 64GB Dengan Tambahan Slot Kad SD
5. Pemprosesan Octa Core, Antara Yang Terlaju
 

Kenapa Anda Boleh Beli Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Samsung_Galaxy_Tab_A7_Lite_02

Samsung_Galaxy_Tab_A7_Lite_03

Samsung_Galaxy_Tab_A7_Lite_04

Samsung sangat gembira dapat menyediakan teknologi yang mereka perlukan untuk memanfaatkan setiap hari kepada pengguna Malaysia. Tablet A7 Lite ini dilengkapi dengan fungsi fungsional yang dirancang untuk memenuhi keperluan harian pengguna. ”

Tablet A7 Lite adalah pendamping untuk kandungan dan permainan dalam perjalanan dengan harga yang berpatutan. Dengan skrin 8,7 inci yang ditempatkan di penutup logam yang ramping dan tahan lama, Galaxy Tablet A7 Lite yang ringkas sangat mudah alih. Bezel ramping di sekitar paparan dan Dual Speaker yang kuat dengan Dolby Atmos di Tab A7 Lite membawa anda lebih dekat dengan cerita ketika menonton filem, rancangan, dan bermain permainan kegemaran anda.

Dengan storan dalaman sehingga 64 GB, dapat diperluas hingga 1 TB dengan kad MicroSD, ada banyak ruang untuk semua kegemaran anda, dan pemproses octa-core membantu memastikan mereka dapat bermain dengan lancar dan cepat. Dengan bateri tahan lama dan Pengecasan Cepat Adaptive 15W, Galaxy Tab A7 Lite sangat bagus untuk menonton pertunjukan atau permainan baru yang sedang pular di mana sahaja. Dengan penutup logam tahan lama dan bezel langsing, tablet ini hadir dalam warna kelabu dan perak yang cantik.

Galaxy Tablet A7 Lite berfungsi dengan lancar dengan ekosistem peranti Galaxy anda dari telefon anda ke telinga anda. Buat panggilan dan hantar serta terima mesej teks melalui akaun Samsung di tablet anda. Walaupun peranti anda ini berada jauh dari jangkauan. Salin dan tampal teks atau gambar dengan mudah di antara peranti yang diaktifkan.

Pengguna juga dapat menikmati peralihan yang mudah dari melayari telefon anda ke paparan Galaxy Tablet A7 Lite melalui Samsung Internet. Dan jika anda mendengar muzik atau menonton video di Galaxy Tab A7 Lite anda dan perlu membuat panggilan pada telefon pintar anda, Galaxy Buds anda boleh beralih ke peranti anda yang lain secara automatik.

Samsung Galaxy Tablet A7 Lite kini boleh didapati di Malaysia mulai 25 Jun 2021 dan seterusnya dengan harga runcit yang disyorkan hanya RM699. Untuk promosi, mulai sekarang hingga 31 Julai, sebarang pembelian tablet ini akan diberikan dengan hadiah percuma, satu ‘Clear Cover’ bernilai RM89 dan langganan 6 bulan untuk 108 e-buku Snap Learn (www.snaplearn.com) bernilai RM225.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Galaxy Tab A7 Lite, sila lawati: Spesifikasi Samsung Galaxy Tab Malaysia

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai promosi Galaxy Tab A7 Lite, sila lawati: Promosi Samsung Tab Malaysia

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

5 thoughts on “5 Sebab Kenapa Anda Boleh Beli Samsung Galaxy Tab A7 Lite”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.