Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Product Review Tico Malaysia Build Tag Fly Tico 11StreetMy Contest

Ada sesuatu yang menarik untuk peminat mainan brick di Malaysia. Laman web Online Shopping terkemuka 11StreetMy membawakan banyak pilihan produk mainan mini brick jenama TICO Malaysia untuk korang pilih. Ini adalah entry blog untuk promosi dan Product Review Tico Malaysia Build Tag Fly Tico 11StreetMy Contest yang berlangsung sehingga 30 September 2017.

Updated : Tarikh Tutup Tico Malaysia Build Tag Fly Tico 11StreetMy Contest di lanjutkan sehingga 31 Oktober 2017. Yeay!!!

Mungkin ada yang sudah mengenali produk mainan mini brick ini. Jenama TICO Malaysia antara jenama yang membawa masuk produk mini brick yang original, berkualiti dan ‘intelligent’ untuk pasaran di Malaysia.

Baca ‘TICO Brick’ http://www.tico-brick.com/

Build Tag Fly Tico 11StreetMy Contest

build tag fly tico 11streetmy contest

 

Untuk korang yang suka mainan yang menggunakan daya imaginasi, kesabaran serta cabaran seperti mainan yang menyusun brick ini, mesti nak cari koleksi mainan mini brick TICO Malaysia ini. Mini brick TICO ini adalah antara brick yang kecil yang hanya bersaiz 4mm x 4mm. Ia adalah ‘the tinest building brick in the world’.

TICO Mini Brick ini mempunyai pelbagai pilihan warna dan bentuk. Mini brick TICO memberikan cabaran kepada anda untuk membina struktur binaan, samada haiwan, kenderaan malah bangunan mengikut lakaran arahan yang diberikan. Waktu ini, imaginasi dan kreativiti adalah menjadi kemestian untuk menyiapkan cabaran.

Peraduan Build Tag Fly TICO Malaysia https://www.facebook.com/TICOmy/

https://www.facebook.com/TICOmy/
Build Tag Fly Tico 11StreetMy Contest

 

Syarat untuk sertai peraduan Build Tag Fly TICO Malaysia :

Langkah 1 : Bina mana-mana mainan Mini Brick TICO Malaysia, ambil gambar dan kongsi gambar binaan yang telah siap di laman Instagram anda (Set profil kepada PUBLIC)

Langkah 2 : Beritahu TICO Malaysia kenapa set yang terbina adalah destinasi pilihan anda

Langkah 3 : Tag @TicoMalaysia dan letak hashtag #tico11streetmy #buildtagfly dan 11streetMY

Mudah kan? Peraduan berakhir pada 30 September 2017

 

Product Review Tico Malaysia

Mini Brick TICO ini adalah permainan yang akan merangsangkan otak korang untuk berfikir mengenai kombinasi struktur binaan yang akan dibina. Ia antara mainan yang boleh melatih otak manusia berfikir dengan kreatif, cepat dengan imaginasi mengikut arahan yang telah diberikan di kertas pelan.

Serius, bukan mudah. Lihat sahaja model TICO The Lourve France ini. Ia agak kecil dan mempunyai lebih dari 1600 mini bricks untuk di siapkan.

 

Build Tag Fly Tico 11StreetMy build tag fly tico 11streetmy contest build tag fly tico 11streetmy contest build tag fly tico 11streetmy contest

 

Pun begitu, kalau korang mengikut arahan yang disediakan dengan teliti dan mengikut turutan, InsyaAllah ia akan jadi lebih mudah. Pastikan jangan langkau mana-mana arahan untuk memastikan korang boleh menyiapkan bangunan yang diberikan dengan cepat dan betul.

Seperkara lagi, jangan pula hilangkan mini bricks yang disediakan. Kalau hilang, bermakna korang telah rosakkan struktur binaan mainan TICO Mini Bricks korang.

 

Build Tag Fly Tico 11StreetMy Build Tag Fly Tico 11StreetMy

 

Ada banyak jenis mini brick TICO untuk korang cuba. Antara jenis yang biasa dikeuarkan mengikut kategori Taiwan Style, American Style, senario, objek, karakter, festival, special dan extra. Kalau korang berminat, boleh pilih jenis mana yang korang mahu bina, kemudian cabar diri sendiri untuk siapkannya. 

MrJocko akan cuba siapkan TICO Mini Bricks ini dengan secepat mungkin. Nampak bukan senang tetapi akan kami anak-beranak siapkan dengan cepat. InsyaAllah, MrJocko akan kongsi pengalaman siapkan benda ini.

 

tico malaysia the lourve
Struktur asal The Lourve France

 

Baca ‘MrJocko Review Toys” http://www.mrjocko.com/tag/toys

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.