Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Bukan Gambar Adi Putra, Tapi Gambar 1 Husband dan 2 Isterinya

Walaupun ramai yang nak lihat gambar panas Adi Putra, MrJocko tak da niat nak share kat blog ni. Sila masuk ke blog gossip artis nyer. Kalau di internet sekarang memang tengah panas isu gambar pelakon Adi Putra. Itu pun nak disensasikan. Baik kita tengok gambar bro Boy dan dua orang isterinya sebagai pembakar semangat.
Mungkin di dalam dunia, Brader Boy ini menjadi insan terpilih dan paling istimewa dengan rezeki beliau mempunyai dua orang isteri yang solehah dan saling muafakat antara satu sama lain.
Untuk kaum Adam,,, berhenti la bermimpi untuk kawin dua seperti bro Boy ini. Bukan senang yer. Untuk kaum Hawa,,, ada lagi ke yang sanggup bermadu macam isteri-isteri Boy ini??? Kalau ada, aman dunia ini. Semoga bro Boy dan isteri-isterinya sentiasa akan hidup gembira, aman dan menjadi contoh keluarga terbaik untuk orang lain, Amin.
p/s : amacam bro Shakiddo dan Melastik Bintang, ada bran???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.