Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

BZ dgn INVESTMENT

Tiba2 senyap entry dr aku kan???

Bukan apa, tiba2 bz. nak kena schedule balik pasal start bulan March aku nak concentrate more on promote Unit Trust. Since OPR dah naik, secara am akan push market naik seboleh mungkin. So, ini sedikit sebanyak peluang “traders” atau “investor” untuk kaut untung lebih dr kebiasaan.

Aku pun kena la prepare lebih. Nak kena baca market lepas, nak kena cari info serta predict apa yg mungkin akan berlaku next 6 months. Aku perlu guide dan give advice terbaik kpd client2 aku supaya gain untung semaksima mungkin atau meminimakan rugi jika ada…

Kita smua tau zaman gawat sejak mid 2008 sudah menampakkan peningkatan dlm ekonomi Malaysia. So, pada yg nak gain more, apa lagi, ni la peluang korang…

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.