Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

BZ tahap cipan

Bz nyer aku hari ni. Skang kul 5.30pm baru buleh relaks sikit. Keja Xbanyak cuma rumit dan memeningkan. Iskkk ikutkan hati… aku berenti jer. Nasib baik aku ingat aku still ader banyak bil nak kena setel every month. Keta, letrik, air, yuran study, rumah, hantar kampung lagi, macam macam.

Pagi aku dah masuk lewat. Ape hal jalan jammed pagi2 buta pun aku tak tau. Sampai opis tak sempat sarapan. Pah tu tgh kena ambik dan deliver order customer. Balik opis jap, dah nak kena siapkan projek yg lepas. Migrain aku kejap.

Hari ni aku nak balik awal la. Kejap lagi ker. Lepak, main PS2, layan DVD ker, aper aper la. Ermmm,,, pegi mancing best gak kat Laguna. Tp sorang, tak best aaa…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.