Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Cahaya Mata Ketiga MrJocko Seorang Puteri

Kelahiran bayi ketiga Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Ilahi apabila hari ini 16 April 2014, kami dikurniakan cahaya mata ketiga, seorang Puteri yang menjadi penyeri keluarga setelah selang 7 tahun dengan Hasya, Puteri Kedua.Setelah menunggu lebih 9 bulan, akhirnya Puteri Ketiga kami dilahirkan dengan selamat dan sempurna sifatnya. Rezeki terbaik kami untuk tahun ini dan semoga kehadirannya akan membawa rezeki yang berterusan untuk kami sekeluarga.Yang paling happy, si Khalish dan Hasya sebab dah lama nak ada baby sendiri. Kini, adik sendiri lahir dan dari tadi memang diorang tak sabar nak dukung.Wife dan baby semua sihat. Kalau tak ada aral melintang, InsyaAllah esok dah boleh discharge. Dah boleh pulang dan stay kat rumah jer. Doakan supaya kesihatan berterusan untuk ibu dan baby. Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.