CARA BUAT BLOG DALAM 1 JAM!!! Ya Betul, itulah janji kami. Dengan mengikuti arahan Step-By-Step, anda akan boleh membina Blog sendiri dengan mudah dan PERCUMA!!! Bukan sahaja blog, kalau ikut cara dengan betul, Cara Buat Website pun boleh. Mudah sahaja.

Cara Buat Blog

Setiap orang mampu bina blog sendiri. Untuk kegunaan personal, untuk sokongan promosi produk dan servis perniagaan mereka atau ia bertujuan untuk kegunaan santai.

TAHUKAH ANDA bahawa blog boleh dibina dengan hanya memakan masa dalam masa 1 JAM sahaja.

Sama ada anda ingin menggunakan Platform Blogspot atau WordPress, kami akan kongsikan dengan anda. Ia Mudah, Sungguh Mudah!!!

Blogspot Theme Layout

Cara Buat Blog
 

WordPress Theme Layout

Cara Buat Blog
 

APA UNTUNG BUAT BLOG???

Saya kongsikan rezeki saya, selama lebih 10 tahun menulis blog, saya berpeluang untuk Review Produk dan Perkhidmatan dengan menerima bayaran yang agak memuaskan. Yang lebih menarik, PERCUTIAN saya keluar negara di TAJA SEPENUHNYA dari A hingga ke Z. Ini semua saya lakukan dengan hanya berkerja tanpa kekangan dan kerja santai setiap masa.
 

Cara Buat Blog
 

Banyak Produk dan Perkhidmatan yang saya dapat secara PERCUMA. Malah banyak juga syarikat yang menawarkan Pembayaran kepada BLOGGER seperti saya untuk membuat REVIEW PRODUK mereka.

Antara yang saya terima seperti smartphone, pakaian, kasut dan juga travel ke luar negara dengan SERVIS 5 BINTANG SECARA PERCUMA!!!

Sebab itu saya katakan, SEMUA ORANG BOLEH BINA BLOG DENGAN MUDAH dan BOLEH JANA INCOME DENGAN BLOG.

Bila dah bina blog, saya akan ajarkan kepada anda bagaimana untuk jana income sehingga 5 angka dengan hanya menggunakan BLOG. Boleh rujuk entry blogpost saya sebelum ini di sini :

http://www.mrjocko.com/2015/04/tips-blogging-cara-jana-income-dari-blog.html
 

Pencapaian Terbaik saya, bagaimana saya di bayar sehingga 5 angka untuk servis menulis blog. Boleh baca cerita di bawah :

http://www.mrjocko.com/2015/08/macamana-saya-di-bayar-rm10000-tunai-untuk-blog.html

Cara Buat Blog
 

JANGAN TUNGGU LAGI!!!
Ini mungkin peluang anda untuk belajar dan JANA INCOME DARI BLOG dengan hanya duduk di rumah.

Untuk tempoh promosi, saya hanya tawar RM28 sahaja untuk E-Book dan Video, bagaimana Cara Buat Blog Dalam 1 Jam dengan MUDAH. Sesiapa sahaja mampu buat dan berpeluang ada blog sendiri.

Cara Buat Blog
 

BERMINAT!!!
Apa tunggu lagi, Cuma bayar RM28 sahaja ke akaun MAYBANK tertera dengan letakkan butiran ‘REFERENCE’ CARA BUAT BLOG. Isikan butiran peribadi anda seperti dibawah :

1. Resit Bayaran
2. Nama
3. Alamat
4. No Telefon
5. Email

Emel kepada blooggers@yahoo.com

Dalam masa 1 MINGGU, kami akan hantarkan E-Book Cara Buat Blog Dalam 1 Jam kepada alamat dan Email anda.

Petanyaan lanjut boleh email ke alamat blooggers@yahoo.com atau WhatsApp +6019-6611619

SEMOGA ANDA JUGA BERJAYA UNTUK JANA INCOME DARI RUMAH HANYA DENGAN MENULIS BLOG!!!

Terima kasih

Malaysia Travel Influencer Blogger

Admin
MrJocko