Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Cara MrJocko Bekerja Sekarang

Sudah 5 bulan MrJocko bekerja sendiri dan terasa jauh berbeza dengan kerja sebelumnya. Masa kerja yang fleksibel, banyak masa terluang dan cara kerja mengikut jadual sendiri. Senang cerita mat salleh cakap, Working Freedom.
Sebelum ni, MrJocko tak tergambar pun nak kerja se’rileks’ ni kerana beranggapan, ia sesuatu yang mustahil kerana, manakan boleh buat kerja semudah itu, tetapi hasil sama seperti MrJocko masuk kerja 8.30am dan pulang jam 5.30pm. Tapi kini, MrJocko sudah merasainya sejak 5 bulan yang lepas.
Boleh sarapan di mana-mana yang MrJocko suka, boleh minum pagi di cafe pilihan, boleh lunch bersama sesiapa sahaja dan minum petang setiap hari dengan orang yang berbeza dan tempat berbeza, jika MrJocko mahu. Paling best, sambil sarapan, minum pagi, lunch atau minum petang, MrJocko boleh bekerja dengan mudah dengan menawarkan peluang pelaburan kepada kawan-kawan yang berminat.
Sehingga ke hari ini, MrJocko gembira, kerana MrJocko membuat keputusan yang terbaik pada 5 bulan lepas. Semoga usaha MrJocko akan terus komited dan dedikasi dalam bidang perunding kewangan ini, sampai bila-bila, Amin.

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.