Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Cara Tarik Post Reach Yang Banyak Di Fanpage

Video yang MrJocko kongsi di laman Fanpage Facebook MrJocko baru-baru ini nampaknya menjadi kesukaan ramai pembaca dan follower MrJocko. Paling membanggakan MrJocko sendiri bila dalam seminggu, hampir 180,000 post reach diterima hanya melalui beberapa pengkongsian Video percutian MrJocko di Perth, Australia dan juga Osaka, Jepun. Lalu ada yang bertanya, camana cara tarik post reach yang banyak di Fanpage?

Secara peribadi, MrJocko tiada jawapan khusus untuk soalan tersebut, tetapi, yang MrJocko faham, ramai sebenarnya follower MrJocko suka dengan kualiti Video hasil rakaman Dji Osmo dan juga Video travel.

 

 

cara tarik post reach di fanpage

 

 

Nampaknya, selepas ini MrJocko kena perbanyakkan entry pasal travel dengan Video sharing di laman Fanpage MrJocko di Facebook. Itu antara yang MrJocko rasa boleh memberikan tarikan kepada follower MrJocko untuk terus membaca dan menonton video di Fanpage MrJocko.

Mungkin ramai pembaca blog MrJocko yang sudah malas membaca dan lebih sukakan menonton video sahaja, mungkin? Kalau korang camana? Lebih suka baca artikel atau suka lihat video???

 

pageview_facebook_fanpage pageview_fanpage_facebook

 

 

Kalau sebelum ini, ada video capai 27,000 views sudah membuatkan MrJocko happy, tetapi beberapa hari lepas, video Hollywood Dream The Ride di Osaka menerima capaian sehingga 80,000 post reach. Alhamdulillah, ia satu yang membanggakan MrJocko secara peribadi.

InsyaAllah, sedaya upaya MrJocko akan pelbagaikan perkongsian di Blog, Fanpage dan juga Instagram. Harap dengan kualiti penulisan dan perkongsian video ini dapat kongsi juga tips blogging dan Facebook dengan ‘Cara Tarik Post Reach’ di Facebook dengan anda semua.

Cabaran MrJocko adalah untuk berkongsi sebaik mungkin tentang info travel kepada semua semoga ia memberikan panduan dan faedah kepada semua. Kalau tidak dapat banyak, harap serba sedikit memberi panduan kepada semua untuk anda rancang perjalanan percutian anda.

Selamat membaca dan menonton video MrJocko yer…

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.