Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Cari Perabot Raya : Promosi Perabut Raya

Hari pun rasa malas nak masak. Bukan aper, pasal aku tgk barang dapur cam tak cukup jer. Wife aku lak, ajak pegi ke Adiani Tomyam. Lama tak makan Tomyam Kaw di Subang Bestari. Dr rumah kami ronda2 KL, pegi Jln Klang Lama ofis wife aku, terus masuk Federal Highway, Jln Subang Airport, dan masuk Jln Sg Buloh. Aku nak ke Kilang perabot yg pernah aku pegi bulan lepas. Memang murah.

Mulanya aku cadang nak cari rak tv dan meja telefon. Perabut untuk hari Raya.

Cari Perabot Raya : Promosi Perabut Raya

 

Sampai jer, aku tgk pintu pagar tertutup rapi. Hampes betul la. Biasa bukak on Sunday. Aku tukar plan, memandangkan area situ byk kedai perabot, so aku singgah area situ gak, paling teruja, tgk harga kat Cavenzi. Murah, memang murah, produk Malaysia. Tapi bila ckp bila bleh hantar, lagi 2 minggu. Apparaaa… org nak buat raya, ckp nak hantar lepas raya. Poor Service. Tapi dh alang2 pegi, aku ambik jer 2 – 3 brg yg cash n carry. Tak yah tunggu diorang hantar. Dah la delivery charges mahal.

Dah dekat berbuka, aku singgah kat pasar ramadhan tepi Jln Sg Buluh – Subang. Beli kuih sikit buat alas pencuci mulut. Sampai Adiani Tomyam, Jemi dah ready nak masak. Aku order awal2, nanti cepat dpt.

Lepas buka, kami terus balik rumah, Dah tak larat dah aku nak drive dlm kekenyangan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.