Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Aplikasi Celcom ESCAPE Cara Baru Hiburan Anda Tanpa Sempadan

Aplikasi Celcom ESCAPE Cara Baru Hiburan Anda Tanpa Sempadan

Sponsored Post 48 Hours

 

Sekiranya anda menggunakan peranti smartphone, anda pasti mahu memaksimakan penggunaan smartphone anda. Kini, smartphone anda bukan sahaja berfungsi sebagai voice call, sms, media social dan storage mudah alih anda, kini anda boleh berhibur dengan smartphone anda tanpa sempadan.

 

Layari hidup anda dengan hiburan Celcom Escape, satu hiburan luar sempadan dan berada di jari anda setiap hari. Escape merupakan satu cara hiburan baru yang mana mempunyai library filem yang banyak dan dalam pelbagai bahasa termasuk Hollywood, Korean, Bollywood dan juga filem tempatan. Anda juga boleh berhibur dengan persembahan, konsert, berita dan juga siaran drama TV hanya dihujung jari anda sahaja.

 

Escape mempunyai lebih dari 500 filem dan dengan hanya 80sen selama satu jam, anda boleh layari hiburan tayangan gambar di mana-mana sahaja, filem aksi, komedi, kartun dan pelbagai lagi dengan resolusi screen yang tinggi dan berkualiti.

 

Anda boleh menyaksikan filem dan hiburan pilihan anda menggunakan smartphones, tablets dan juga laptop atau personal computer anda (compatible dengan operating system iOS, Android, MacOS dan Windows. Caranya mudah sahaja, cuma perlu download aplikasi ‘ESCAPE CELCOM” percuma melalui Google Play dan App Store. Untuk download aplikasi ini mudah sahaja. Cuma perlu ke Google Play bagi Android dan App Store untuk iOS dan download aplikasi Escape Celcom ini.

 

Aplikasi Celcom ESCAPE

 

 

 

Bila anda sudah download, anda hanya perlu daftar akaun anda untuk digunakan kemudiannya. Daftar akaun Escape anda di laman web www.ESCnow.com.

 

 

Promosi Celcom
Pilik untuk daftar guna Facebook atau No Telefon anda.

 

Promosi Celcom

 

 

MrJocko memilih untuk register menggunakan Akaun Facebook dan ia memang mudah. Selepas pendaftaran, anda akan menerima email pengesahan dari Escape dan selepas anda boleh login dan gunakannya.

 

 

Promosi Celcom

 

Promosi Celcom
Terima number code untuk pengesahan pendaftaran.

 

Promosi Celcom Escape

 

Promosi Celcom

 

Promosi Celcom
Pengguna perlu verify akaun mereka.

 

 

Anda sudah berjaya membuka akaun Escape anda. Terus ke aplikasi Escape dan lihat apa yang menarik ada dalam pakej tawaran Escape Celcom.

 

 

Promosi Celcom

 

Aplikasi Celcom ESCAPEPromosi Celcom

 

 

Dalam senarai Escape, anda akan lihat banyak program menarik dan ia akan memenuhi citarasa anda. Anda hanya perlu pilih filem atau rancangan mana yang anda mahu lihat, klik untuk membukanya.

 

 

Promosi Celcom

 

Promosi Celcom

 

 

Lihat hasil filem dari sumber aplikasi Escape ini, sangat jelas dan anda tidak akan menyesal menggunakan aplikasi Escape ini. Jangan risau, seperti yang MrJocko kongsi tadi, di Escape, ada lebih 500 filem dan rancangan-rancangan lain untuk anda sekeluarga.

 

 

 

 

Promosi Celcom

 

 

Dan lengkaplah satu lagi inovasi terkini yang memberikan anda peluang untuk berhibur dengan rancangan kegemaran anda dimana-mana sahaja. Anda cuma perlu tekan PLAY untuk menonton dan tekan PAUSE sekiranya anda mahu memerhentikannya sementara. Mudah kan?

 

Maklumat lanjut, jangan lupa layari www.ESCnow.com dan bagi pengguna Celcom, ini pakej terbaik untuk anda. Jangan lupa download aplikasi Escape Celcom ini secara PERCUMA.

 

Dengan Escape, anda tidak lagi bosan menjalani kehidupan anda seharian dengan rancangan-rancangan heat tiada sempadan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.