Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Cermin keta aku CRACKED

Semalam on da way nak jemput wife aku kat ofis, tiba2 aku dgr bunyi cam botol pecah.

Puas aku carik2 depan blakang, pk benda apa yg pecah. Time tu tgh drive. Nak stop jalan tgh jammed, so aku tunggu jer sampai umah.

Lepas ambik wife aku, aku bgtau dia tolong tgk kot2 dia prasan. Tak sampai sminit wife aku tunjuk cermin depan. Dah cracked sebesar duit dua puluh sen. Alahai…

Aku dah tension ni, tak tau nak repair kat mana? Nak repair minor, atau tukar cermin trus. Atau, tukar keta trusss…

Ermmm,,,

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.