Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Beberapa Contact Travel Agent Di Boracay Island Philippines

Ada gambar yang MrJocko ambil ketika di Jeti, Beberapa Contact Travel Agent Di Boracay Island Philippines. Boracay memang pulau percutian yang menarik di Filipina. Lokasinya agak jauh dari bandaraya Manila, tetapi ia boleh di lawati menggunakan penerbangan AirAsia terus dari Kuala Lumpur menuju ke Kalibo sebanyak 4 kali seminggu. Senang kalau kalau nak ke Boracay.

Kalau anda mencari contact number travel agent yang berada di sana, anda boleh layari internet. Atau, anda boleh sahaja lihat banyak iklan tour agent yang ada di sekitar Airport dan pekan Kalibo. 

 

Contact Travel Agent Di Boracay Island, Phillippines

Bot Tradisional di Boracay Island

Bercuti Bersama Uqasha Senrose di Boracay Island

Review Henann Garden Resorts Boracay Island

 

Anda boleh menaiki bot dari Jeti Caticlan dan ia memakan masa selama sekitar 15-20 minit sampai ke Pulau Boracay. Tambang Feri melalu Jeti Caticlan ialah PHP200 (RM15) termasuk harga tiket dan bayaran servis terminal jeti.

Contact Travel Agent Di Boracay Island
Contact Travel Agent Di Boracay Island Philippines

 

Sewaktu kunjungan kami ke Boracay, kami di bawa pusing-pusing satu Pulau Boracay dengan khidmat Southwest Tours (Boracay) Inc. Company Travel Agent ini adalah antara travel agent yang terkenal di Filipina. Servis mereka sepanjang kami di sana memang terbaik. Bagi yang berminat, boleh terus hubungi talian Hotline Travel Agent Southwest Tours (Boracay) Inc ini.

 

 

Contact Travel Agent Di Boracay Island

 

Contact Travel Agent Di Boracay Island

Kalau anda peminat pantai, pulau dan laut, anda mesti letakkan Boracay dalam senarai mesti lawat anda untuk next trip. Memang best. Pilih sahaja lokasi hotel yang ingin anda inap samada di Station 1, Station 2 dan juga Station 3. Antara yang terbaik di Station 2 ialah Henann Garden Resort.

Terima kasih AirAsia dan Majalah Libur untuk pengalaman ke Boracay, Filipina.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.