Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Cornish ku yg tak brp nak finish…

Masuk minggu ni, dah 2 minggu umah aku berhabuk. Dah 2 minggu umah aku kucar kacir. Dan 2 minggu gak aku stucked kat umah. Tak leh nak pi mana2. Pasal? pasal nak siapkan Cornish umah aku yg tergendala sejak berkurun lama. nak wat plaster siling skali memang xsesuwai since umah aku tu rendah sket. Biasa la, apartment, kalau umah teres dah sure siap complete aku buat.

Minggu lepas, start buat, tu pun buat on weekend and time cuti 1st May jer. Hari lain tak der org kat umah. DUk citer pasal cornish, aku mula2 plan memang nak ambik yg jenis kaler2. Skali lepas order aku tgk cam over lak. Aku pun, seingat umur aku 30 tahun ni, tak penah tgk umah org lain buat yg jenis kaler2 ni. Adusss…

Aku jengah umah org sebelah, aku jenguk umah member2 dekat, aku tanya kiri kanan, smua ckp “pakai yg plain jer”. camana ni, brg aku dah order, dah sampai pun, dah tak leh nak kansel… Nak tak nak terpaksa la buat jugak. Tengok la dulu, kalau lepas siap nampak over sgt, aku panjat sendiri tukar kaler cat putih…

Korang tgk la sendiri, kalu cantik sila la puji. Kalau korang rasa ala-ala over macha, korang duk diam diam jer. Jgn nak memandai komen kat sini. Hi hi hi

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.