Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Cuti tapi still keja…

Aku still off lagi. Tapi, pasal ade business sket hari ni, aku kena beli barang komputer. Kebetulan Abi off gak, jadi aku ajak dia g ambik certain brg kat lowyat dr dealer aku. Sampai jer, Shah budak kaunter supplier aku tu dah sengih pasal nampak kepala aku yg gondol.
Shah : Wahh!!! kilat nampak?
Aku : Cheh! Ni stylo la dow…
Shah : Stylo aper, cam br lepas kluar jail, hehehe
Aku : Ade ka… dah la, kasi aku zxmncbxbhsb
Shah : okeh…
Chaits… diskus punya diskus dpt la harga yg aku nak. Sementara tunggu brg siap, aku g makan. Lepas makan jer, ambik brg, trus hantar Abi ambik motor baru dia kat Jln Pahang.
Comel comel lak motor skang ni, gian lak aku nak merempit. Hak hak…
Kul 5pm aku ngam nak drive balik umah, skali wife aku call, suh pickup dia. Sib baik bleum sampai umah. Aku trus lepak ofis sementara tunggu dia. Sempat gak la, clearkan mailbox kat ofis aku… seminggu cuti beb…
Aku n wife sampai umah dah dkeat Isya’. Lepas mandi semua siap, aku try la Sound System aku yg baru tu… hampes tul! tak der power… confirm kena pegi lagi ke Lowyat. Tukar…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.