Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Dari Sokcho ke Mt Seorak

Malam ni tidur kat Young Rang Ho Resort dulu, esok pagi baru gerak ke Mt Seorak.

Apa yang best tentang Mt Seorak ni aku tak sure lagi. Lupa nak Google kat internet, tapi yang member aku bgtau, si Retna, katanya sana view cantik, bukit dan kalu nasib baik, bleh tengok salji.

Kalau betul la, esok dalama sejarah la aku bleh tengok salji dari dekat, sentuh dan main kepal2, buleh?

So, malam di aku duk area Sokcho, tepi pantai dan mengadap laut. Yang paling kureng senang hati, mengadap Jepun. Mintak jauh la radiasi tu ke tempat lain dulu…. Fuh! Fuh!

So esok nak jalan jauh, aku tido dulu la,,, internet Wifi ni pun dah makin slow. Sejukkk kot… oh ya, skangnkat sini 6 darjah Celsius, kira kena hati2 kalau kena air takut kejang urat2 pasal sejuk yang amat…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.