Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

dating & buka with my wife

Hari ni aku still kat HRDC. Petang ni abis la course aku ni. Harap2 dpt balik awal. Smlm, masa nak dtg, dr ofis wife aku ke sini, just 6km pun makan masa sejam. Jalan jammed truk. Time balik, lagi worst. Dr HRDC ke ofis wife aku dah 70 minit. Gilo aper?
Bila dah jammed ni, macam2 la. Potong Q sana. Sini cilok. Himpit sana, sini masuk x bg signal. Memang panas betul hati aku. Sib baik bulan posa. Tahan la jugak dlm hati walaupon kekadang terlepas ayat2 yg tak sepatutnya.
Smlm jugak, lepas ambik wife aku, aku plan nak pegi buka ala2 buffet. Pasal smua ni x dirancang, aku nampak 2 – 3 kedai area MJ jer. Sampai kul 6.45pm kat MJ. Trus ke 1st floor. Skali tgk tak der buffet, just ala carte. Turun bawah, ke restoran yg ader Archery, Big Shot, pun dah tutup. (Bankrup kot). Aku tukar haluan lagi, tgk kat restoran lain, KFC, Delifrance, Pizza Hut, Kyros, smua buat pakej jer. Tak der buffet.
Aku ke simpang depan, opposite MJ. Ader hotel 2 bintang kot, Selesa Inn. tgk ader buffet. Tp, bila masuk aku tanya dah penuh. Wah! maju betul bisness dia. Hik hik hik. Yer la, aper tak nya. restorang tu ader 10 meja jer. Hahahaha.
nak tak nak, terpaksa beralih ker SOGO. Food court 5th floor. Situ ader la restoran Thai, tp hampa jugak. Smua tak der buffet. Aku tgk jam dah 7.15pm. Nak tak nak, last choice aku masuk jer Secret Recipe, order Grill Chicken, Chicken Special Set, Lasagna, Watermelon & Hot Chocolate. Yummy…
Lps buka tak leh nak lepak lama. Pas Maghrib, aku trus ke Jln TAR, nak cari baju raya anak2 plak. Sib baik org tak ramai sgt. Kira tak sesak & senang nak pilih barang. Sedar2 jer dah kul 10.00pm. Patut la lutut aku dah kebas semacam.
Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.