Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

dating wit WIFE – Tgk wayang T4

Pagi tadi BZ dgn family. Dah penat mandi Sungai, dah abis Kemas umah aku offer wife aku nak bwk dia pegi tgk wayang.
Wife aku jenis tak kisah citer aper, tp paling dia suka citer Seram la. Since adik2 aku smua ader kat umah, aku tinggalkan my kids kat umah. Aku pegi dating berdua jer.
Kami ke Cathay Cineplexes, Mutiara Damansara. Aku tgk schedule ader kul 9.30pm dan booked trus. Memandangkan citer Terminator 4 ni citer sambungan dr Terminator, sblum masuk, aku kena brief dulu la citer asal Terminator ni. Kang sian lak wife aku tak paham jalan citer asal…
Dan, seperti biasa, citer ni memang best. Sound system, olahan, action, pelakon, jauh lagi best dr T2 dan T3. Pun gitu of coz la tak leh nak challenge T1. Dari 5 bintang aku kasi 4.5 Lagi 0.5 tu aku rasa kureng pasal dia tak citer camana John Connor bleh jadik top leader kat Resistance. Tiba2 dah jadik boss. Hehehe,,, ke pasal diorang nak citer dlm T5 ???

Aper pun kul 12.00am baru sampai umah lepas dinner dgn wife kat Hartamas. Nanti nak booked utk Transformers plak

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.