Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Dato’ Siti dan Ana Raffali join Wataniah

2 orang ikon negara ni, Dato' Siti dan Ana Raffali kini bergelar Askar Wataniah.

Askar Wataniah ni kira askar bantuan yang dikira sebagai back-up untuk rejimen tentera darat malaysia kot. Dulu aku nyaris2 jugak join Wataniah, tapi duk fikir bz, bz dan bz, trus tak jadi.

Kenapa dua ikon ni dipilih, mesti pihak tentera mahukan publisiti dan tarikan lebih ramai lagi remaja dan orang awam sertai Askar Wataniah.

Kalau ada chikaro cam Dato' Siti dan Ana, sure orang lain pun nak join… Kan?

Sent from my BlackBerry® smartphone

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.