Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Dato Sohoque Yang Power

 

 

Masa dinner Branch Annual Award Nite 2012 di Sime Darby Convention Hall hari tu, aku duduk sekali dengan Sohoque, ambik semangat dan energy business dari orang lama.

 

Ni orang kuat bidang sales sejak 6 tahun yang lepas. Low profile, consistant dan komited dalam kerja beliau. Nampak biasa jer, tapi ilmu banyak dalam dada. Tu pasal aku duk ngendeng nak belajar tips-tips yang berguna dari Otai ni.

 

Kata En Sohoque, buat business bidang ni kena ikhlas, baru berkat. Jangan menipu, jangan bohong klien, walaupun dapat sikit pun tak apa, janji ia membawa berkat untuk diri sendiri dan keluarga. Yes, aku setuju 🙂

 

MrJocko.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.