• Mon. Sep 25th, 2023

David Teoh : Semakin Maju Dengan Saluran Dunia Sinema HyppTV

David-Teoh-MIG-2
Siapa yang tak kenal dengan Produser Filem yang terkenal di Malaysia, Mejar K David Teoh, salah seorang Jutawan Filem yang semakin mengembangkan empayar dunia perfileman beliau dengan membawa jenama Metrowealth atau MIG. Ramai pelakon kini bernaung di bawah jenamaa MIG dan antara mereka ramai yang sudah terkenal dan memenangi pelbagai Awards di dalam dunia perfileman Malaysia.
Nampaknya Mejar K David Teoh semakin hari semakin maju dan kali ini beliau bersama jenama Metrowealth telah berkerjasama dengan HyppTV untuk saluran terbaru HyppTV yang dikenali sebagai Dunia Sinema. Untuk pelanggan Unifi dan HyppTV, anda boleh mendapatkan saluran HyppTV ini di Saluran 814. 

Dunia Sinema akan menawarkan pelbagai filem terbaik kebanyakkannya dari terbitan Metrowealth dengan harga serendah RM10 sahaja bermula 1 April 2014 nanti. Sementara itu, bermula sekarang, anda boleh menonton filem ‘I’m Not Single’ bermula 28 Mac 2014 sehingga 31 Mac 2014 secara PERCUMA di Saluran Dunia Sinema Saluran 814 HyppTV.
Jadi untuk anda peminat filem Melayu ini peluang anda kerana saluran Dunia Sinema ialah satu-satunya saluran Filem Melayu Pertama di Dunia yang menawarkan filem-filem Melayu Hebat dan Box Office untuk pelanggan HyppTV. Untuk Maklumat lanjut, anda boleh layari laman web HyppTV di www.tm.com.my/htpptv dan Fanpage Facebook HyppTV.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.