Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

DiGi Postpaid Plan For Tablet By DiGi

Hari tu MrJocko dah share yang cerita pasal dapat peluang cuba produk baru dari DiGi Postpait Plan for Tablet minggu lepas. Semalam, dapat confirmation dari Anne Cheah Nuffnang dan staff DiGi yang Sim Card DiGi Postpaid Plan yang MrJocko dapat tu dah di aktifkan, Yeay!!! Best…
So, balik jer rumah semalam, terus MrJocko masukkan Sim Card DiGi Postpaid Plan bari ke dalam iPad MrJocko, dan terus dapat online, full bar 3G. Maklum la, MrJocko duk tengah KL jer.
Untuk Sim Card Digi Postpaid Plan for Tablet ni, nasib baik memang dah ada pilihan cut-in size Mini Sim Card dan size Sime Card biasa, dan ia memang sesuai untuk iPad MrJocko. Kalau tidak, susah nak kena potong balik Sim Card tu supaya menjadi kecik dan sesuai dengan model iPad lama MrJocko. Jadi, cuba patahkan Sim Card Digi Postpaid ni, dan masukkan ke dalam iPad. Setel.
So, senang nak access 3G melalui iPad dan tak payah nak cari WIFI Percuma lagi. Nanti MrJocko share kelebihan DiGi Postpaid Plan for Tablet ni. Murah jer pun. RM48 setiap bulan.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.