Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

DiGi Prepaid Menawarkan Pass Harian Tanpa Had Dengan Nilai RM1 Sahaja

DiGi Prepaid Menawarkan Pass Harian Tanpa Had Dengan Nilai RM1 Sahaja. Ya, ini fakta yang mungkin ramai tidak akan percaya. Kalau nak tahu boleh baca entry ini. MrJocko akan kongsi info tentang Plan Prepaid DiGi terbaru ini.

Setiap hari, lebih dari 10,000 kali kita melihat smartphone berdasarkan fakta survey yang dilakukan awal tahun 2016. Bermakna, kehidupan kita sekarang lebih berpandukan kepada Smartphone dalam tugas-tugas dan kehidupan seharian. Sebab itu, DiGi Telecommunication memperkenalkan Promosi DiGi Prepaid Menawarkan Pass Harian Tanpa Had Dengan Nilai RM1 Sahaja.

Baca : Pakej Harga RM1 DiGi Pass harian

  

DiGI Unlimited Passes

digi-prepaid-rm1-unlimited
 

Pass Tanpa Had untuk RM1/sehari ini akan memberikan anda kelebihan untuk menonton video tanpa had (Lite) atau akses laman sosial seperti Facebook (Lite) atau membuat panggilan Internet Tanpa Had menggunakan Whatsapp, WeChat atau Facebook Messenger. Ini semua anda boleh pilih dengan hanya bayaran cuma RM1 untuk satu hari.

Pass Tanpa Had untuk RM3/sehari pula akan memberikan anda akses internet tanpa had sepanjang hari atau membuat panggilan tanpa had dari talian DiGi kepada talian DiGi yang lain.  Manakala dengan pass RM8/sehari anda akan merasai pengalaman akses internet laju tanpa had atau akses panggilan tanpa had ke semua talian telco di Malaysia.

 

pakej digi prepaid murah
 

Andai anda seorang yang aktif menonton streaming video, aktif di laman sosial dan selalu menelefon rakan-rakan samada menggunakan panggilan Internet atau panggilan ke talian Telco lain, nilai RM1/sehari memang memberi makna yang besar untuk anda semua.

Di waktu anda kehabisan ‘Data Internet’, bayangkan, dengan hanya RM1 sahaja, nilai ini dapat menghubungkan anda dengan dunia internet dan berhubung dengan keluarga dan rakan-rakan.

 

Pass Tanpa Had untuk RM1/sehari ini akan memberikan anda kelebihan untuk menonton video tanpa had (Lite) atau akses laman sosial seperti Facebook (Lite) atau membuat panggilan Internet Tanpa Had menggunakan Whatsapp, WeChat atau Facebook Messenger. Ini semua anda boleh pilih dengan hanya bayaran cuma RM1 untuk satu hari. Pass Tanpa Had untuk RM3/sehari pula akan memberikan anda akses internet tanpa had sepanjang hari atau membuat panggilan tanpa had dari talian DiGi kepada talian DiGi yang lain. Manakala dengan pass RM8/sehari anda akan merasai pengalaman akses internet laju tanpa had atau akses panggilan tanpa had ke semua talian telco di Malaysia. Pass Tanpa Had untuk RM1/sehari ini akan memberikan anda kelebihan untuk menonton video tanpa had (Lite) atau akses laman sosial seperti Facebook (Lite) atau membuat panggilan Internet Tanpa Had menggunakan Whatsapp, WeChat atau Facebook Messenger. Ini semua anda boleh pilih dengan hanya bayaran cuma RM1 untuk satu hari. Pass Tanpa Had untuk RM3/sehari pula akan memberikan anda akses internet tanpa had sepanjang hari atau membuat panggilan tanpa had dari talian DiGi kepada talian DiGi yang lain. Manakala dengan pass RM8/sehari anda akan merasai pengalaman akses internet laju tanpa had atau akses panggilan tanpa had ke semua talian telco di Malaysia. Pass Tanpa Had untuk RM1/sehari ini akan memberikan anda kelebihan untuk menonton video tanpa had (Lite) atau akses laman sosial seperti Facebook (Lite) atau membuat panggilan Internet Tanpa Had menggunakan Whatsapp, WeChat atau Facebook Messenger. Ini semua anda boleh pilih dengan hanya bayaran cuma RM1 untuk satu hari. Pass Tanpa Had untuk RM3/sehari pula akan memberikan anda akses internet tanpa had sepanjang hari atau membuat panggilan tanpa had dari talian DiGi kepada talian DiGi yang lain. Manakala dengan pass RM8/sehari anda akan merasai pengalaman akses internet laju tanpa had atau akses panggilan tanpa had ke semua talian telco di Malaysia. Pass Tanpa Had untuk RM1/sehari ini akan memberikan anda kelebihan untuk menonton video tanpa had (Lite) atau akses laman sosial seperti Facebook (Lite) atau membuat panggilan Internet Tanpa Had menggunakan Whatsapp, WeChat atau Facebook Messenger. Ini semua anda boleh pilih dengan hanya bayaran cuma RM1 untuk satu hari. Pass Tanpa Had untuk RM3/sehari pula akan memberikan anda akses internet tanpa had sepanjang hari atau membuat panggilan tanpa had dari talian DiGi kepada talian DiGi yang lain. Manakala dengan pass RM8/sehari anda akan merasai pengalaman akses internet laju tanpa had atau akses panggilan tanpa had ke semua talian telco di Malaysia.
 

MrJocko sendiri lebih prefer untuk langgan RM1 untuk menonton Video. Atau, kalau nak update something yang berkenaan dengan blog, boleh pilih untuk pakej ‘Unlimited Social – Lite” supaya boleh guna Facebook untuk berhubung dengan dunia maya.

Untuk melanggan Pass Harian “Tanpa Had” dengan Nilai RM1, dail *116 * 2 # dan cari tawaran internet. Pass ini adalah sah untuk tempoh 24 jam selepas ia diaktifkan. Untuk semak baki anda, sila dail *200*1#. 

Maklumat lanjut, layari DiGi Prepaid Addons Umlimited Passes http://new.digi.com.my/prepaid-addons#Unlimited-Passes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.