Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Discount VOUCHERS

Korang penah dapat diskaun VOUCHERS???
Sure korang pun penah dapat. Kalau dapat free OK la. Kalau ko dpt melalui pembelian dr pembelian rasa macam rugi lak kalau tak pakai kan???
Tadi masa duk kemas2 dlm laci aku skali terjumpa lak Vouchers yg lama2. Dan tentunya dah tamat tempoh. Ruginya…
Yg dua ni aku dpt, selepas sejam duk layan Sales Assistant tu duk pujuk beli produk dia. Last2 aku keras kan hati, tak beli. Tp, sperti di janjikan, diorang kasik free Vouchers.
Antaranya;
1. 2 days 1 nite at Hotel (anak syarikat diorang)
2. SPA Package, BUY 1 FREE 1
3. Buffet & Lunch Buy 2 Free 1
4. Health Cheac-up for FREE



Dan setelah sekian lama, more than 3 months, smua expired begitu sajer… buang masa jer… Pasal aper aku tak pakai? Pasal byk “clauses” dlm Vouchers tu bgtau, nak kena pegi hari bukan cuti weekend, bukan cuti umum, kena pegi time tertentu. Kira dlm kata lain, byk SONGEH… alih2 sampai ke sudah aku tak pegi gunakan Vouchers tu.
Oleh kerana pengalaman aku kat atas, aku nak share sikit:
1. Jgn Percaya kpd benda FREE
2. Tiada Yg Percuma
3. FREE is NO FREE

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.