Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Masa Doa Depan Kaabah Saya Nampak Neelofa – Izdihar Rosland

Sebut pasal produk terbaru syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd, ia dikenali dengan nama Chew N Glow. Antara yang menarik ialah statement CEO syarikat itu, katanya “Masa Doa Depan Kaabah Saya Nampak Neelofa“. Dialah Boss besar Sun Fabulous, Saudara Izdihar Rosland. Apa maksud CEO Sun Fabulous ini bila beliau kata nampak Neelofa depan Kaabah?

Beliau yang telah lama berkecimpung dalam bidang perniagaan, khususnya produk kecantikkan ini antara tunjang dan orang kuat penjalanan syarikat beliau bersama beberapa lagi rakan sekerja. Untuk menjenamakan produk terbaru beliau, Chew N Glow, beliau tiba-tiba terbayang wajah pelakon, pengacara dan selebriti Neelofa sebagai Duta produk tersebut setelah berdoa di Mekah.

Memang jodoh, tetapi bukan jodoh sebagai suami isteri, tetapi jodoh sebagai Duta produk kecantikkan Chew N Glow. Sebab peribadi dan kualiti yang ada pada Neelofa, beliau decided untuk melamar Neelofa sebagai Duta Chew n Glow

Masa Doa Depan Kaabah Saya Nampak Neelofa

Masa Doa Depan Kaabah Saya Nampak Neelofa

 

Siapa Izdihar Bin Rosland?

Beliau baru berusia 31 tahun dan merupakan CEO Sun Fabulous Sdn Bhd. Untuk pengetahuna korang, beliau adalah salah seorang Finalist of International Young CEO Match 2007. Beliau berpengalaman luas dalam bidang perniagaan sehinggakan beliau berjaya mengambil alih syarikat Sun Fabulos Sdn Bhd dari pemilik terdahulu.

Izdihar Rosland atau lebih mesra dikenali sebagai ‘Iz’ dikalangan pengikut laman sosialnya pernah bekerjasama dengan Zakiah Anas, Anzalna Nasir dan Ramona Zamzam sebagai duta produk Sun Fabulous terdahulu.

 

doa di Kaabah saya nampak neelofa

 

MrJocko turut bersama-sama orang kuat Sun Fabulous Sdn Bhd ini ketika majlis ‘Meet & Greet Dinner With Neelofa’ pada 9 September 2017 lepas di Dewan Ballroom, Mercu Mustapha Damansara Perdana. Turut memeriahkan majlis ialah ramai lagi artis dan selebriti Malaysia termasuk pengacara majlis Dato AC Mizal.

Pada malam tersebut juga diperkenalkan secara rasmi Neelofa sebagai Duta Chew N Glow, meraikan rakan-rakan stokis dan agen Chew N Glow dan juga cabutan bertuah, pakej percutian ke Maldives bersama Neelofa.

 

chew n glow neelofa kelebihan chew n glow neelofa

 

Ada juga yang menarik tentang Neelofa bila menerima tawaran sebagai Duta Produk Chew N Glow ini kerana kebiasaannya beliau akan menerima tawaran jika sekiranya kualiti dan produk yang ditawarkan memang betul-betul terbukti. Ramai yang kata sebab Neelofa terima payment besar untuk menjadi tawaran duta produk ini, sebenarnya itu bukan isu utama.

Layari informasi lebih lengkap tentang produk dan promosi produk Chew N Glow di laman Facebook Fanpage Chew N Glow HQ dan Instagram Chew N Glow#ChewNGlow #YouChewYouGlow

Atau hubungi mereka di talian +60 19-388 8727 www.wasap.my/60133605700 dan emel chewnglowofficial@gmail.com

Baca juga MrJocko Review Product

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.