Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Don’t Cheats in Exam

Cheats In Exam
Dlm byk2 benda masa aku blajar dulu, benda ni la yg aku tak pandai. Nak meniru masa test, assignment atau exam. Aku tak penah try. Tapi, pasal aku selalu cepat gelabah, cepat berpeluh, kalau aku buat salah. Jadi, bila aku buat silap/salah aku sure org akan tau dgn senang.
Tp, last exam masa final paper, final sem and final year, aku terpaksa meniru. Satu paper jer… Konon takut fail, pasal lecturer yg ajar paper MGT tu memang di geruni oleh semua student. Apa taknya, every time, tiap kali exam dlm 15% student yg ambik paper dia sure FAIL. Fuh! memang killer paper la… Paper lain aku tak risau. Smua dah covered, cuma paper ni, aku rasa macam melekat jer. Kang sia2 aku terpaksa repeat satu paper sem depan?
So, aku pun konon la, terpaksa bwk masuk toyol. Tu pun pasal dah tak der pilihan dah. Mintak member aku ajar camana nak buat. Aku siapkan satu keping notes toyol utk exam tuh. Ambik tajuk2 yg aku agak masuk. Alih2 masa exam, satu pun yg aku buat toyol tu, tak masuk. Hampes…
p/s: Jgn meniru… tak baik

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.